tag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post3672968713606507098..comments2023-12-21T15:43:04.631+02:00Comments on Ruokasurffausta: Lohen savustaminenRuokasurffausta - Annahttp://www.blogger.com/profile/17807291782183973153noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-21772820120449434492014-07-27T14:43:03.572+03:002014-07-27T14:43:03.572+03:00Varmasti toimii. Kaikilla ei tuohon ole mahdollisu...Varmasti toimii. Kaikilla ei tuohon ole mahdollisuutta joten ohjeeni onkin meille kassugrilliä käyttäville lähinnä :)Ruokasurffausta - Annahttps://www.blogger.com/profile/17807291782183973153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-82411672398200351242014-07-26T19:19:37.493+03:002014-07-26T19:19:37.493+03:00Suosin vanhasta vesisäiliöstä tehtyä pesää puille ...Suosin vanhasta vesisäiliöstä tehtyä pesää puille ja kunnon paksua rst pöttöä, helppo onnistua saamaan tasainen tulos joka kerta ja puhtaanapito hoituu tosiaan foliolla. Lämpö pysyy tasaisena kun ei laita koko tynnyriä täyteen kerrallaan. Savustaja / kaikkea kokeillutnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-16736654210506231862014-07-04T18:31:14.595+03:002014-07-04T18:31:14.595+03:00Hei! Suosittelen laatikkoa ehdottomasti. Laatikko ...Hei! Suosittelen laatikkoa ehdottomasti. Laatikko ei vääntyile kuumasta ja on pitänyt erittäin hyvin muotonsa. Suosittelen ehdottomasti :)Ruokasurffausta - Annahttps://www.blogger.com/profile/17807291782183973153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-63240550141014967992014-07-04T14:45:05.805+03:002014-07-04T14:45:05.805+03:00Huomasinkin juuri, että kirjoituksesi lomassa onki...Huomasinkin juuri, että kirjoituksesi lomassa onkin kuva laatikon pakkauksesta. Kysyn kuitenkin edelleen, että suositteletko laatikkoa?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-1294341373332869872014-07-04T14:42:33.418+03:002014-07-04T14:42:33.418+03:00Olemme harkinneet savustuslaatikko ostamista. Kysy...Olemme harkinneet savustuslaatikko ostamista. Kysyisin, että millainen Mustangin laatikko sinulla on? Pysyykö se hyvin muodossaan, vai vääntyileekö se kuumana siten, että kannen avaaminen on vaikeaa?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-2846080342384599692014-07-03T11:28:57.193+03:002014-07-03T11:28:57.193+03:00Vielä laatikolla savustuksesta,otan laatikon pohja...Vielä laatikolla savustuksesta,otan laatikon pohjalta pois rasvapellin kokonaan ja laitan tilalle alumiinifolion jonka päälle tulee purut ja pari sokeripalaa,pönttö pysyy kuin uutena ei tarvitse pestä kuin ritilät,kokkien konsti ei oma keksintö.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-58414118796658865882014-07-03T11:26:00.279+03:002014-07-03T11:26:00.279+03:00Olen savustanut kanssa monella tapaa nuotiolla yle...Olen savustanut kanssa monella tapaa nuotiolla yleensä ja vahvoilla pöntöillä,nyt olen siirtynyt kaasugrilliin ja hyvää tulee ja helposti,otan ritilät pois ja savustusastia on näin alempana ja tuli ottaa suoraan astian pohjaan,minimiteholla riittää,rasvapelti on syytä putsata grillin alta,syttyy herkästi palamaan kun pöntön pohja on lähellä polttimia ja lämpö johtuu myös alas.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-60873553392925915022014-06-14T13:01:45.999+03:002014-06-14T13:01:45.999+03:00Kiitos :) ja hienoa, että onnistui. Kaasugrillillä...Kiitos :) ja hienoa, että onnistui. Kaasugrillillä voi savustaa helposti ja nopeasti ja mielestäni lopputulos on erinomainen. "Tietäjillä" on varmasti eriävä mielipide ;)Ruokasurffausta - Annahttps://www.blogger.com/profile/17807291782183973153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-88666287461626422432014-06-14T00:09:51.904+03:002014-06-14T00:09:51.904+03:00Hieno ohje. Katajaakin heitin mukaan. Naapurin &qu...Hieno ohje. Katajaakin heitin mukaan. Naapurin "tietäjä" ehti pottuilemaan, että kaasugrillissä ei saa riittävää lämpöä. Pidin siis aluksi laatikolle 4 min. täydet töhöt. Hyvin muuten alkoi savun tuoksu, liki maku tarttumaan matkaan. Sitten kaasut minimiin. Kokonaispotto hiukka yli 30 min. 25 min. olisi riittänyt. Tunne grilisi siis. Ennen hommaa tehnyt vain avotulella ja PAKSULLA rosteripöntöllä. Hyvää tuli nytkin. Kiitos vinkeistä!tt10https://www.blogger.com/profile/03127980338345859834noreply@blogger.com