tag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post4733971018183080127..comments2023-12-21T15:43:04.631+02:00Comments on Ruokasurffausta: Salamipiirakka ja täydellinen suolainen piirakkapohjaRuokasurffausta - Annahttp://www.blogger.com/profile/17807291782183973153noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-47244611883834729492018-11-02T09:46:59.179+02:002018-11-02T09:46:59.179+02:00Tämä on vakkarireseptini, johon palaan aina uudell...Tämä on vakkarireseptini, johon palaan aina uudelleen. Taas on kaksi piirakkaa tulossa 👌Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10967829341303584697noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-67402092082501293012016-04-09T13:19:03.620+03:002016-04-09T13:19:03.620+03:00Pidin mä muuten hiukan kauemmin kuin tuon 40 min. ...Pidin mä muuten hiukan kauemmin kuin tuon 40 min. Ja lisäsin oreganoa päälle lopussa. Mietin, että aurajuusto sopisi myös lisäksi tuohon, kenties.Lanoxhttps://www.blogger.com/profile/01586736184121231146noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-69773687818752021012016-04-08T14:02:56.025+03:002016-04-08T14:02:56.025+03:00Hyvää tuli, jätin tuon sambalin pois ja lisäsin hi...Hyvää tuli, jätin tuon sambalin pois ja lisäsin hivenen chiliä myllystä rouhien ja paistoin tuota piirasta n. 180 asteessa alaritilällä n. 40 min., ja lopussa vielä laitoin kiertoilman alalämmmöllä n.5 min., ei tarvinnut mitään folio ym. härpäkkeitä lisätä palamisen suojaksi. Seuraa itse tilanne ettei kärähdä päällinen. Lanoxhttps://www.blogger.com/profile/01586736184121231146noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-84509900056463719152015-12-05T11:10:31.612+02:002015-12-05T11:10:31.612+02:00Kiitos kivasta palautteesta. Tämä piirakkapohja on...Kiitos kivasta palautteesta. Tämä piirakkapohja on omaankin suuhun ehdottomasti se paras. Kyllä voi on voita leivonnassa ja sen maistaa maussa :)Ruokasurffausta - Annahttps://www.blogger.com/profile/17807291782183973153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-76173238767004625122015-12-05T07:12:00.513+02:002015-12-05T07:12:00.513+02:00Paras pohja ikinä!! Itse en pidä salamista mutta t...Paras pohja ikinä!! Itse en pidä salamista mutta tätä on hyödynnetty nyt viikon sisällä jo kahdesti- lohipiirakkaa asiakkaille take away tuotteeksi ja sipulipiirakkaa kotona iltapalaksi. T:MiaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/03564417967573699829noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-70806847951689175672015-09-19T18:13:34.719+03:002015-09-19T18:13:34.719+03:00Moikka Sari! Ompa kiva kuulla, että löysit hyödyll...Moikka Sari! Ompa kiva kuulla, että löysit hyödyllisen vinkin! Itse olen Australian Masterchefistä varastanut idean ja toimii kyllä :) Ruokasurffausta - Annahttps://www.blogger.com/profile/17807291782183973153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-21707114320540923042015-08-30T17:25:27.116+03:002015-08-30T17:25:27.116+03:00Moikka! Etsin tänään huvikseni jtn erilaista piira...Moikka! Etsin tänään huvikseni jtn erilaista piirakka-ohjetta ja päädyin tänne. Sain vuoden parhaimman kokkausvinkin, eli pohja pakastimeen niin esipaistettaessa ei reunat valu. Aikaisemmin aina tuhrannut herneiden tai folion kanssa. Kiitos sinulle tästä mahtavasta, hermoja säästävästä vinkistä! -sari-Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-36786136044769677962014-09-08T09:11:47.170+03:002014-09-08T09:11:47.170+03:00Tosi kiva kuulla, että tykkäsit Terhi. Pohja on om...Tosi kiva kuulla, että tykkäsit Terhi. Pohja on omasta mielestäni erinomainen, en vaihtaisi :) Sambal Oelek on lempimausteitani, vähän pitää olla potkua ;)Ruokasurffausta - Annahttps://www.blogger.com/profile/17807291782183973153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-81649731612374631242014-09-08T08:33:39.976+03:002014-09-08T08:33:39.976+03:00Törmäsin tähän reseptiin sattumalta ja tein lapsen...Törmäsin tähän reseptiin sattumalta ja tein lapsen synttäreille, olipas maukas ja hyvä piirakka. Sambal oelek, antoi viimeisen silauksen ja pohja tosiaan oli erinomainen :) Terv, TerhiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-35944702954705547032014-04-07T21:09:13.172+03:002014-04-07T21:09:13.172+03:00Juhliin kannattaakin varautua etukäteen. Tämä kest...Juhliin kannattaakin varautua etukäteen. Tämä kestää myös pakastamista hyvin. Ruokasurffausta - Annahttps://www.blogger.com/profile/17807291782183973153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-40068646870444162182014-04-07T19:56:30.162+03:002014-04-07T19:56:30.162+03:00Hyvää tuli ja seuraavana päivänäkin maistui jääkaa...Hyvää tuli ja seuraavana päivänäkin maistui jääkaappikylmänä niin hyvälle, että saatanpa seuraavalla kerralla tehdä juhliin jo edellisenä iltana kiirettä vältellen :) Tämänkin tein gluteenittomana, muunsin jauhot 1/1, mutta ensi kerralla laitan enemmän gluteenittomia jauhoja.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-12811135605134817982014-03-03T16:13:02.217+02:002014-03-03T16:13:02.217+02:00Pellilliseen menee n. kaksinkertainen ohje. Tässä ...Pellilliseen menee n. kaksinkertainen ohje. Tässä on ohjeeni pellilliseen kinkkupiirakkaa, voit siitä katsoa suhteet tarkemmin :) http://ruokasurffausta.blogspot.fi/2013/12/pellillinen-kinkkupiirakkaa.htmlRuokasurffausta - Annahttps://www.blogger.com/profile/17807291782183973153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-64789063752228075442014-03-03T15:14:21.295+02:002014-03-03T15:14:21.295+02:00Hei, kuulostaa herkulliselta, mutta haluaisin tehd...Hei, kuulostaa herkulliselta, mutta haluaisin tehdä suoraan pellillisen -- mitä sanot, riittääkö 1,5-kertaisena vai pitääkö tehdä 2-kertaisena..? :)piu.https://www.blogger.com/profile/03995291933087642246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-20303650896907734352014-02-17T23:23:11.140+02:002014-02-17T23:23:11.140+02:00Nam nam! Hyvää tuli:) kiitos ohjeestaNam nam! Hyvää tuli:) kiitos ohjeestaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-82971867959897958892013-12-14T00:45:35.005+02:002013-12-14T00:45:35.005+02:00No juu, en oikeasti ajatellutkaan korvata tällä ke...No juu, en oikeasti ajatellutkaan korvata tällä kertaa, joskus pitää oppia virheistään. Paitsi tietysti kun huomaan, että joku tarveaine puuttuu, niin tietysti korvaan sen jollain muulla, ja lopputuloksen arvaan kyllä...Laarditaistelijahttps://www.blogger.com/profile/06616741649047734857noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-34398590331944945122013-12-12T15:39:02.066+02:002013-12-12T15:39:02.066+02:00En lähtisi korvaamaan mitään millään kun ensi kerr...En lähtisi korvaamaan mitään millään kun ensi kerran teet :) tee kerran tällä ohjeella ja sen jälkeen sävellä vasta. Tiedät tarkemmin silloin mistä voi ja mistä ei voi säveltää. Jos kevyempää tavoittelet, ota pienempi pala piirakkaa ;)Ruokasurffausta - Annahttps://www.blogger.com/profile/17807291782183973153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-74699301010624785642013-12-12T15:35:57.837+02:002013-12-12T15:35:57.837+02:00Pitääpä panna sitten palautetta, kun olen kokeillu...Pitääpä panna sitten palautetta, kun olen kokeillut omaa sovellustani tästä...vehnäjauhon voisi varmaan korvata muussatulla potaatilla, ja voin tilalle panna raejuustoa...Laarditaistelijahttps://www.blogger.com/profile/06616741649047734857noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-21138285627351353112013-12-12T14:42:59.620+02:002013-12-12T14:42:59.620+02:00Leipominen on siitä ikävä taiteenlaji, että sovelt...Leipominen on siitä ikävä taiteenlaji, että soveltaa ei oikein voi eikä kannatakaan ennen kuin on perusteet hallussa :) Itse en vieläkään lähe soveltamaan paljoa koska niin moni voi mennä mönkään. Ruoanlaitossa en muuta teekään kuin sovella :) Mutta tosiaan, tällä ohjeella onnistut varmasti kun seuraat ohjetta prikulleen. Kuulisin mielelläni josko epäonnistumisprosentti saataisiin hieman pienemmäksi ;) Tsemppiä!Ruokasurffausta - Annahttps://www.blogger.com/profile/17807291782183973153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-10437469116933124402013-12-12T14:42:34.154+02:002013-12-12T14:42:34.154+02:00Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.Ruokasurffausta - Annahttps://www.blogger.com/profile/17807291782183973153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-45036614176987868082013-12-12T13:48:57.181+02:002013-12-12T13:48:57.181+02:00Kuulostaa niin hyvältä ohjeelta, että pitääpä koke...Kuulostaa niin hyvältä ohjeelta, että pitääpä kokeilla joskus, vaikken ole leipoja pätkän vertaa. Mutta jos tällä ohjeella kerran onnistuu aina, niin olisihan se jännä kokeilla leipoa joskus jotain, joka ei mene mönkään. Tähän astiset leipomiset ovat laskettavissa yhden käden sormilla, ja epäonnistumisprosentti lähentelee sataa. Aina pitää vähän itse soveltaa, vaikkei ole minkäänlaisia valmiuksia ymmärtää, mitä tekee...Laarditaistelijahttps://www.blogger.com/profile/06616741649047734857noreply@blogger.com