tag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post106043194681177324..comments2023-12-21T15:43:04.631+02:00Comments on Ruokasurffausta: Dundee cake - skotlantilainen hedelmäkakkuRuokasurffausta - Annahttp://www.blogger.com/profile/17807291782183973153noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-75549266052701124932014-12-22T10:02:22.433+02:002014-12-22T10:02:22.433+02:00Erittäin hyvä huomio :) lisätäänpä reseptiin :)Erittäin hyvä huomio :) lisätäänpä reseptiin :)Ruokasurffausta - Annahttps://www.blogger.com/profile/17807291782183973153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-63378741416822757582014-12-22T08:52:48.975+02:002014-12-22T08:52:48.975+02:00Missä vaiheessa marmeladi lisätään?Missä vaiheessa marmeladi lisätään?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-68622618350279763902014-12-21T20:13:25.062+02:002014-12-21T20:13:25.062+02:00Yritin kovasti etsiä vastauksia tuohon kysymykseen...Yritin kovasti etsiä vastauksia tuohon kysymykseen englanninkielisiltä sivuilta, mutta en löytänyt. Missään ohjeessa ei sanottu, että laita kakku folioonkäärittynä jääkaappiin, joten olettaisin, että huoneenlämpö on se mitä tarkoitetaan. Mutta jääkaapissakaan säilyttäminen ei varmasti huononna kakkua. Sanoisin, että molempi parempi.Ruokasurffausta - Annahttps://www.blogger.com/profile/17807291782183973153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-87804277771811114512014-12-21T19:49:53.124+02:002014-12-21T19:49:53.124+02:00Kannattaako kakku säilyttää huoneenlämmössä vai jä...Kannattaako kakku säilyttää huoneenlämmössä vai jääkaapissa?Anonymousnoreply@blogger.com