tag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post8490369455714111558..comments2023-12-21T15:43:04.631+02:00Comments on Ruokasurffausta: Maailman parhaat valkosipuliperunatRuokasurffausta - Annahttp://www.blogger.com/profile/17807291782183973153noreply@blogger.comBlogger88125tag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-43471734251319758852023-04-06T21:02:09.210+03:002023-04-06T21:02:09.210+03:00Itse paistan koneella tehdyt perunansiivut paistin...Itse paistan koneella tehdyt perunansiivut paistinpannulla öljyssä molemmin puolin (eivät liimaannu yhteen), laitan siivut vuokaan aina yksi paistoannos kerrallaan, päälle puristan valkosipulia ja sirottelelen suolaa. Sitten seuraava kerros jne., nesteeksi smetana-kermaseosta ja uuniin. Ei paha. Juju on minusta siivujen erillispaisto molemmilta puolilta.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-5064225146948422212022-10-30T14:07:47.957+02:002022-10-30T14:07:47.957+02:00Aika kaukana on kuvan potut paperin ohuista, mutta...Aika kaukana on kuvan potut paperin ohuista, mutta tosi hybä resepti silti. About 15 kertaa oon tehnyt ja jos saa mandoliinilla oikeasti paperinohuiksi niin pannulla käyttämisen voi jättää välistä ilman että lopputulos juurikaan muuttuu.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-52284638210048997492022-10-01T09:59:41.243+03:002022-10-01T09:59:41.243+03:00Sisältö ei ole käytettävissä tällä hetkellä !!! ...Sisältö ei ole käytettävissä tällä hetkellä !!! Tämä oli tulos kun Käväisin siellä ryhmässä —-> terveisin jorma tampereeltaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-30715187184316784072022-05-31T16:42:47.093+03:002022-05-31T16:42:47.093+03:00Kiitos reseptistä.
Osaako kukaan sanoa paljonko on...Kiitos reseptistä.<br />Osaako kukaan sanoa paljonko on ”paljon suolaa”? <br />teelusikallinen, ruokalusikallinen tai ihan vaikka grammoissa jos joku on mitannut? Tulee vieraita illalla 😉Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-23091360752619594242022-01-09T14:24:04.112+02:002022-01-09T14:24:04.112+02:00Itse löysin tän reseptin ehkä 2015….sairaan hyvää,...Itse löysin tän reseptin ehkä 2015….sairaan hyvää, en oo muulla tavoin tehnytkään. Vähän modannu vs määrää ja lisännyt emmental-juustoa vähän kerrosten väliin. <br /><br />Mutta perunan kuullottaminen oli se juttu itselle, mitä en ollut tätä reseptiä aikaisemmin tehnyt omaan reseptiin, oli ns game changer. <br /><br />Loistava resepti!!Teppo Tulppuhttps://www.blogger.com/profile/12284903906316371678noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-26017720566644283382021-01-03T12:49:50.846+02:002021-01-03T12:49:50.846+02:00Kiiiiitos! Tein ja oli parhaat mitä olen koskaan ...Kiiiiitos! Tein ja oli parhaat mitä olen koskaan syönyt. Sattui vielä alkuviikosta jäämään oliiviöljyä jossa olin hauduttanut 2 tutia uunissa valkosipulin kynsiä ja siinä paistoin perunat. Aaahh. Joskus olen saanut mekein yhtä hyviä kreikkalaisessa ravintolassa. Seuraavan kerran kun teen niin kokeilen lisätä kreikkalaistyylisesti hiukan sirtuunamehua - saapa nähdä paraneeko vielä - ehkä ei ole mahdollista ;-)Åkehttps://www.blogger.com/profile/11511763053587686862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-14434221054148897572020-09-17T21:25:31.188+03:002020-09-17T21:25:31.188+03:00Ihanaa 😍 ikinä ennen en oo perunasta tehnyt mitää...Ihanaa 😍 ikinä ennen en oo perunasta tehnyt mitään, eikä enää tarviikkaan muuta kun näitä 😍 voisin vetää koko vuoallisen yksinään yhdeltä istumaltasusannehttps://www.blogger.com/profile/08166442621381133541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-29683964396326850112020-02-18T07:39:48.550+02:002020-02-18T07:39:48.550+02:00Ihan yhtä rikki se solurakenne menee raastaessa, t...Ihan yhtä rikki se solurakenne menee raastaessa, tai vielä pahemminkin kuin puristimessa! Maalaisjärki kunniaan... Kitkerää tulee.kesäkurpitsahttps://www.blogger.com/profile/00919044491175297360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-2892530629827591842018-12-24T23:28:26.189+02:002018-12-24T23:28:26.189+02:00Tosi ihanat tuli - puristin valkosipulin kynnet ei...Tosi ihanat tuli - puristin valkosipulin kynnet eika tullut kitkeraa. Mahtavat myoskin juustokuorrutuksen kanssa...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16835589056656654965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-15146948191013940012018-03-29T18:47:51.905+03:002018-03-29T18:47:51.905+03:00Resepti vaikuttaa herkulliselta ja aion kokeilla p...Resepti vaikuttaa herkulliselta ja aion kokeilla pian. Osaisitko sanoa, että kun samaan uuniin tulee liha, joka haudutetaan 150 asteessa 90 min ja uuneja on vain yksi niin jos laitan potut samaan aikaan, joudun käyttämään kiertoilmaa ja silloin ilmeisesti 125 astetta riittää. Mutta kuinka kauan pottujen täytyy olla uunissa tuolla lämmöllä vai onnistuvatkohan ollenkaan? Terv. LiinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-27693538765202892382018-02-24T16:03:46.972+02:002018-02-24T16:03:46.972+02:00Oli niin hyvää että housut vähän tuhriintui sisäpu...Oli niin hyvää että housut vähän tuhriintui sisäpuoleltaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-90735341827891890642017-12-23T10:37:17.967+02:002017-12-23T10:37:17.967+02:00Ekaa kertaa teen Aussi poppoolle, yli 10 vuotta si...Ekaa kertaa teen Aussi poppoolle, yli 10 vuotta sitten syonyt naita Suomessa itse. Herkullinen tuoksu on jo talossa..harmi etten lukenut kommentteja koska ma just sit puristin ne valkosipulit enka raastanut mut noh katotaan nyt sit kuinka kitkeria tulee. Piti myos soveltaa kun taalla ei ole desilitroja ja yksikyntisia mutta hyvaa varmasti tulee. Kiitos mummon ohjeen, oma mummu on valitettavasti jo pilven reunalla eika voi antaa ohjeita. Vanhemmat kylla ja hekin innoissaan etta teen mun Aussi-perheelle "Suomi-ruoki" nyt kun asun taalla. Kiitos ohjeesta. Ja Hyvāā Joulua! Nettehttps://www.blogger.com/profile/09544562944550068699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-24541649245558758082017-12-06T18:34:28.928+02:002017-12-06T18:34:28.928+02:00Tuo esipaistaminen on se juttu, joka tekee tästä p...Tuo esipaistaminen on se juttu, joka tekee tästä paljon parempaa, kuin jos laitois vaan kamat vuokaan ja sitten uuniin. Kannattaa nähdä se vaiva!Unknownhttps://www.blogger.com/profile/17576420239595044828noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-11762974195595918492017-06-26T22:49:13.827+03:002017-06-26T22:49:13.827+03:00Hei, anteeksi kun änkeen nyt tänne mutta... Eiköst...Hei, anteeksi kun änkeen nyt tänne mutta... Eiköst sulla ollut myös FB sivut? En nyt vaan millään löydä sitä...<br /><br />Terv: AnskuAnskun Kotikanavahttps://www.blogger.com/profile/05732207808330108317noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-67927395957776030892017-04-22T14:36:08.845+03:002017-04-22T14:36:08.845+03:00Tänään koitan tehdä vaimoon vaikutuksen näillä ohj...Tänään koitan tehdä vaimoon vaikutuksen näillä ohjeilla ja hunajapaahdetulla ankanrinnalla. Ihan jännittää. ☺Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-17676450022436819162017-04-21T18:18:21.824+03:002017-04-21T18:18:21.824+03:00Tein puikuloista, valkosipulia niin että 1 kynsi p...Tein puikuloista, valkosipulia niin että 1 kynsi per pottu. Potuista ei kannata ottaa kuorta pois, pesee vain hyvin niin tulee makua reilusti. Toimi oikein hyvin hirven ulkofileen kera :) Otso Lhttps://www.blogger.com/profile/13964145660960247506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-2545420443820711092017-03-05T12:19:18.647+02:002017-03-05T12:19:18.647+02:00Edelleenkin on erittäin hyvä resepti, toista kerta...Edelleenkin on erittäin hyvä resepti, toista kertaa nyt tein tällä ohjeella! Tekoon kun täytyy varata enemmän aikaa niin ei ihan arkipäivänä kehtaa alkaa tekemään, täydellinen vapaapäivän ruoka siis. Pian taas herkutellaan valkosipuliperunoilla, kylkeen kanaa ja salaattia <3Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-35035516231215262022017-02-26T15:07:36.213+02:002017-02-26T15:07:36.213+02:00Voi hyvä jumala!Voi hyvä jumala!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-73937386149493533322017-02-19T20:22:12.041+02:002017-02-19T20:22:12.041+02:00Epäilen aina näitä "maailman parhaat"-ju...Epäilen aina näitä "maailman parhaat"-juttuja ja vähän työläätkinhän nämä oli, mutta nyt kyllä täytyy sanoa, että oli kaiken huuhtelun, kuivattelun paistamisen arvoista, tuli parhaat valkosipuliperunat ikinä! Mahtava resepti, kiitos! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-41676962479398052072017-01-01T19:48:58.425+02:002017-01-01T19:48:58.425+02:00Todella hyvä ja perunoitten koostumus pysyy just h...Todella hyvä ja perunoitten koostumus pysyy just hyvänä.Suolan käytössä ei tosiaan kannata säästellä.Koko perhe kehui että nyt on parhaat.Kiitos!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-90302148668031976692016-12-09T20:30:57.477+02:002016-12-09T20:30:57.477+02:00Tosi hyvä resepti kun käyttää laadukasta öljyä ja ...Tosi hyvä resepti kun käyttää laadukasta öljyä ja kotimaisia valkosipuleja. Nam!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13993765310069940427noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-5862713810936304642016-10-18T17:41:22.677+03:002016-10-18T17:41:22.677+03:00Oli todellakin maailman parhaita valkosipuliperuno...Oli todellakin maailman parhaita valkosipuliperunoita!! Samaa mieltä meillä oli koko ruokakunta. Tällä ohjeella mennään jatkossakin.SinikkaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-64599949524669923622016-10-11T20:45:42.919+03:002016-10-11T20:45:42.919+03:00Minäkin kyllä kokeilen heti kun syöjiä tulee enemm...Minäkin kyllä kokeilen heti kun syöjiä tulee enemmän. En ole paljoa tehnyt perunaruokia, joten tuo suolan määrä huolestuttaa. Paljon laitan siihen suolaa? Edes jonkinlainen mitta. KiitosAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14452668512682336491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-15928250582009213612016-03-28T13:18:59.376+03:002016-03-28T13:18:59.376+03:00Samaa mieltä, kannattaa panostaa vaiheisiin koska ...Samaa mieltä, kannattaa panostaa vaiheisiin koska sen maistaa kyllä maussa ja koostumuksessa. Peruna kaipaa reilusti suolaa. Hyvä, että suolainen liha kompensoi! Ruokasurffausta - Annahttps://www.blogger.com/profile/17807291782183973153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6383477071353892252.post-33213139977484539442016-03-27T22:35:55.582+03:002016-03-27T22:35:55.582+03:00Tehtiin jo toista kertaa. Nyt pääsiäistunnelmissa ...Tehtiin jo toista kertaa. Nyt pääsiäistunnelmissa karitsan potkien kanssa. Todella parhaat valkosipuliperunat. Ekalla kerralla vakuutti että kaikki vaiheet tosiaan kannattaa ja nyt panostin tosi ohuisiin siivuihin, huuhteluihin ja kuivauksiin vielä enemmän. Suolaa laitoin mielestäni reippaasti ja vielä olisi voinut olla enemmän. Suolainen haudutettu liha tosin kompensoi. Kiitos reseptistä!Anonymousnoreply@blogger.com