Texmex-pasteijat (n. 20 kpl)
500g voitaikinaa
400g naudan jauhelihaa
1 pss taco-mausteseos
1 dl vettä
½ paprika
kourallinen miniluumutomaatteja
- Ota voitaikina sulamaan huoneenlämpöön ajoissa
 - Paista jauheliha. Lisää paistamisen lopussa taco-mausteseospussi jauhelihan sekaan ja 1 dl vettä. Sekoita hyvin.
 - Leikkaa paprika ja tomaatti hyvin pienksi kuutoiksi. Sekoita hieman jäähtyneen jauhelihan joukkoon.
 - Liitä kaksi voitaikinalevyä yhteen ja kaulitse niitä hieman ohuemmiksi.
 - Voit tehdä pasteijoita melkein millä tahansa muotilla. Itse käytin margarita-lasia tällä kertaa hyödyksi kun lasista tulee tarpeeksi iso ympyrä.
 - Ota muotilla taikinasta ympyrä (tai muu kuvio) ja siirrä levinpaperilla vuoratulle pellille
 - Lisää ympyrän puolikkaaseen täytettä. Nosta puolsko toisen päälle ja painele haarukalla reunat tiiviisti kiinni.
 
- Tee kunnes voitaikina ja täyte loppuu.
 - Voitele uunivalmiit pasteijat kananmunalla
 - Paista 200 asteisessa uunissa n. 10-15 minuuttia, kunnes väri on kauniin kullanruskea päältä
 
Nämä ovat niin hyviä. Maistuu ihan kaikille ja tuo hieman uutta makua jo niin nähtyihin pasteijoihin :) Pahoittelut rumista kuvista, en ehtinyt enää tarjoiluvaiheessa ottamaan kuvaa, nämä menivät kuin kuumille kiville!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti