perjantai 10. lokakuuta 2014

Ristiäiskakku pojalle

Saimme kunnian mieheni kanssa olla kummeja ihanalle pienelle pojalle. Tai no, ei niin pienelle sillä ristiäishetkellä poika painoi yli 7kg :) Olin sylikummina ja onneksi istuin. Istumisestakin huolimatta käteni alkoivat krampata pahemman kerran 30min kestävän toimituksen aikana. Onneksi poika käyttäytyi todella kauniisti koko toimituksen ajan. Ei itkenyt kertaakaan ja lähinnä naureskeli veden laitolle päähän. Ihana poika sai nimeksensä Niilo Tapio <3 Tein ristiäisiin kakun ja kaksi pellillistä suolaista piirakkaa. Piirakoina olivat erittäin suositut feta basilika aurinkokuivattu tomaatti-piirakka ja jauheliha texmex. Piirakat tuntuivat maistuvan kaikille ja kakku eritoten. Kakkuun käytinkin omaa täyte reseptiäni joka on ehdottomasti suosituin tilauskakuista. Siinä on täytteenä valkosuklaamoussea jossa on valkosuklaan paloja, lisäksi on tuoreita vadelmia sekoitettuna vadelmamarmeladiin. Nyt lisäsin myös mustikoita ja mustikkamarmeladia kakkuun.

Olin tehnyt kakkuun koristeiksi sokerimassasta tennarit. Nämä olivat ensimmäiset tennarini ikinä. Tennarit olivat todella helppo koota Pionilaakson ohjeiden mukaan. En ole kovinkaan paljoa sokerimassasta koristeita tehnyt ja silti onnistuin hyvin. Suosittelen siis kokeilemaan, on helppo tehdä. Lisäksi koristeena oli valkoisesta marsipaanista 3D-muotilla tehty nukkuva vauva ja sokerimassasta tehtyjä perhosia. Massat olivat Ullan Unelmasta hankittuja Fun Cakesin massoja jotka olivat muuten erittäin hyviä! Ehdottomasti parhaimpia massoja joita olen ikinä käyttänyt. Suosittelen siis. Ja tämä ei ole maksettu mainos, ihan vilpitöntä palautetta vain :)

Kakkun kokosin samalla tapaa kuin tämän , tein vain 1,5 kertaisena ja puolet täytteistä oli vadelmaa ja puolet mustikkaa.Niilo Tapio <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti