Katso myös kinkku/kalkkunapannukakku
Pellillinen jauhelihapannaria
500g naudan paistijauhelihaa
1 dl tuoreita yrttejä (minulla meni ruohosipulia, oreganoa ja timjamia)
1 dl tomaattimurskaa (optional)
4 munaa
7 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
fetajuustoa
mausteita : suola, mustapippuri, tulinen paprikajauhe, sambal oelek, jauhelihamauste
Paista jauheliha ja mausta se 2 tl sambal oelekia, suolaa ja pippuria maun mukaan, jauhelihamaustetta ja pieneksi hakattuja tuoreita yrttejä. Lisää sekaan tomaattimurska jos sitä käytät. Itse heitin jääkaapissa olleen tölkin loput massaan, mutta tuo ei ole pakollista.
Kaada pannariseos leivinpaperilla vuoratulle pellille ja ripottele jauheliha ja fetakuutiot päälle.
Paista 200 asteisessa uunissa n. 20 min.
Syö sellaisenaan välipalana tai ateriana hyvän salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti