Aura-juusto /Mustapekka-juusto lohi
Lohta haluamasi määrä
Aura-juustoa / Mustapekka-juustoa
suolaa
Nypi pinsetillä ruodot pois lohifileestä. Tunnet sormella missä ruodot menee, nypi kaikki pois.
Leikkaa fileisiin n. 2cm välein viiltoja aina nahkaan asti.
Vaikka kalaan tuleekin suolaista juustoa ripottelin kuitenkin pinnalle suolaa koska suolaton kala on pahaa. Jos et halua käyttää suolaa lisäksi, älä laita.
Leikkaa haluamastasi juustosta (Aura tai Mustapekka esim) sopivan kokoisia paloja ja asettele ne viiltojen sisälle.
Lohta hieman eritavalla valmistettuna ja todella hyvää!
Voit tarjota tämän esim. valkosipulisen perunakakun kanssa jota olen valmistanut aikaisemmin.
Mies saa tuota lohen kanssa ja itselleni tein hieman kevyemmin aasialaisittain paistettua kaalia
Lisää lohireseptejä:
Lohen savustaminen
Wasabilohi
Chili lime soija-lohi
Uunilohi creme fraichella, kapriksilla ja ruohosipulilla
Lohen savustaminen
Wasabilohi
Chili lime soija-lohi
Uunilohi creme fraichella, kapriksilla ja ruohosipulilla
Aijaijaijai, aurajuustoa, inkivääriä ja valkosipulia! Tuota yhdistelmää täytyy maistaa :)
VastaaPoistaOn kyllä ihan munkin lempimakuja nuo kaikki. Toimii todella hyvin!
Poista