Tästä ohjeesta saat reilun puoli pellillistä ihania Omar-leivoksia
Pohja
150g voita / margariinia
3 munaa
1,5 dl sokeria
4,5 dl vehnäjauhoja
3 rkl leivontakaakaojauhetta
3 tl leivinjauhetta
3 tl vaniljasokeria
1,5 dl maitoa
Omar-kinuski-kuorrutus
pussillinen (225g) Omar-karkkeja
2 dl kermaa
Sulata rasva esim mikrossa.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Vaahdota munat ja sokeri
Sekoita vaahdotettuihin muniin ja sokeriin varovasti sekoittaen rasvaa, kuivia aineita ja maitoa vuorotellen. Kuivat aineet kannattaa sihdata läpi koska leivontakaakao jää helposti paakuille.
Kaada pellille ja paista 200 asteisessa uunissa n. 12 minuuttia. Anna jäähtyä.
Rouhi Omar-palat ja sekoita kerman kanssa kattilassa. Keitä seosta 15-20 minuuttia kunnes seos saostuu ja muuttuu kinuskin näköiseksi.
Anna kinuskin jäähtyä hetki ennen kuin kaadat sen pohjan päälle.
Koristele kuten haluat esim nonparelleilla tai rouhituilla Omarin paloilla. Säilytä jääkaapissa.
Tarjoile ja nauti!
Ihan kiva kun ensimmäisenä ohjeena on että sekoita kuivat aineet keskenkään, seuraavaksi vaahdota munat ja sokeri... no pitää yrittää erotella ne jaunot ja sokerit toisistaan. Tapana kun on seurata ohjeita järjestyksessä :(
VastaaPoistaYleensä luetaan koko resepti läpi ihan aluksi. Toi on turhaa nipotusta Marika Civill, oli oma moka kyseessä
VastaaPoista