lauantai 30. marraskuuta 2013

Cake pops - kakkutikkarit

Kakkutikkarit eli cake popsit ovat olleet muutaman vuoden ajan melko trendikäs tarjottava niin lasten- kuin aikuistenkin juhlissa. Ja ymmärrän kyllä miksi, mikäs oikeasti hienompaa kuin syödä kakkua tikunnenästä :) Aikuisilla se on enemmänkin hauskaa, lapset ovat tohkeissaan kun se on niin outoa ja erilaista. Ja mikä parasta, cake popsit ovat aivan super helppoja tehdä ja mahdollisesti maistuvat lapsille jopa paremmin kuin täytekakku ;)

Tein kahdenlaisia cake popseja jotka kuorrutin erilaisilla suklailla. Nykyään myydään valmiita tikkuja cake popseja, myydään värillisiä kuorrutteita cake popseihin joten asiasta intoutunut voi tehdä vaikka minkälaisia luomuksia nykyään! Tai voit päästää itsesi edullisemmalla ja käyttää puisia grilliin tarkoitettuja varrastikkuja jotka leikkaat (siististi) kahtia ja leikkaat terävät päät pois. Käy aivan hyvin tikkaritikusta ja ei vaadi erillistä reissua leivontakauppaan. Suklaa on aina hyvä kuorrute ja kaupassa myydään ihania erilaisia nonparelleja ja strösseleitä nykyään. Mielikuvitus vain rajana :)




15 kpl cake popseja - kakkutikkareta

150g keksejä (minä käytin yhteen satsiin Dominoita ja toiseen valkosuklaa-karpalo keksejä)
130g maustamatonta tuorejuustoa
150g suklaata (valko-, maito tai tummaasuklaata)

Lempikeksit päätyivät valkosuklaa popseihin


  • Laita keksit pakastepussiin ja laita vielä toinen pussi päälle. Hakkaa kaulimella keksit muruiksi




  • Lisää keksimurujen joukkoon tuorejuusto. Saat parhaiten sekaisin kädellä
  • Muotoile massasta pieniä palloja ja laita ne lautaselle
  • Tökkää puutikku palloon keskelle




  • Anna pallojen seistä jääkaapissa muutama tunti tai voit hyvin tehdä edellisenä iltanakin pallot valmiksi. Dippaaminen suklaaseen on huomattavasti helpompaa kun pallot ovat jääkaappi /pakkaskylmiä



  • Sulata suklaa pienessä syvässä kulhossa mikrossa. Sulata varovasti ettei suklaa pala
  • Ota yhdestä kakkutikkarista tikusta kiinni ja upota sulaan suklaaseen niin, että pallo peittyy kokonaan. Valuta hetki alaspäin jotta ylimääräinen suklaa valuu pois.
  • Ripottele heti päälle strösseliä tai vaikka kookoshiutaleita tai pähkinärouhetta
  • Kuorrute jämähtää nopeasti. Laita tikkarit pystyasentoon johonkin missä ne pysyvät pystyssä esim vesimeloni, pastalävikkö, kenkälaatikko.... 

Tikkarit tarjoillaan myös pystyasennossa. Itse käytin vesimelonia koska siihen tikut oli helppo tökätä pystyyn ja on myös hieman erilainen tarjoiluastia :) Sen voi syödä jälkikäteen :)

Domino-keksien päällä on maitosuklaata ja karpalo-valkosuklaa cookiesien päällä on valkosuklaata.

Nämä ovat niin hyviä! Voit käyttää omia lempikeksejäsi tähän tai voit tehdä hyvin myös kakkupohjan itse ja murustaa kakkua ja tuorejuustoa sekaisin ja muotoilla palloksi. Tee vaikka pipareista Jouluksi!





torstai 28. marraskuuta 2013

Maailman parhaat valkosipuliperunat

Rakastan valkosipuliperunoita! Silloin kun ne on hyvin tehtyjä. Mummuni on 89-vuotias ja edelleenkin tekee ehkä parhaat valkosipuliperunat ikinä. Luulen, että näillä pääsen todella lähelle jo. Keskustelin mummun kanssa valmistustavasta ja molemmilla se on melko sama nyt.

Aikaisemmin vain ladoin kaikki aineet vuokaan, kerma päälle, uuniin ja hyvää matkaa. Kannattaa oikeasti nähdä hieman vaivaa valmisteluihin ja lopputulos on aivan uskomattoman hyvä! Perunat viipaloidaan ohuiksi, huuhdellaan lävikössä tärkkelystä pois, kuivataan perunat, paistetaan valkosipulin kera ennen kuin laitetaan vuokaan.

Käyhän liittymässä Ruokasurffauksen Facebook-ryhmään. Ryhmässä jutellaan ruoasta mukavassa porukassa ja jaan lisää kuvia siellä! Saat kaikki uusimmat reseptit kätevästi omaan uutisvirtaasi. Ryhmään pääset tästä




Valkosipuliperunat

1 kg perunoita (keltainen pussi yleisperunaa)
3-4 yksikyntistä valkosipulia
4 dl kermaa (minulla oli 2 dl kuohukermaa ja 2 dl 15% ruokakermaa. Olen tehnyt useasti pelkästä 15% ruokakermasta ja toimii aivan yhtä hyvin)
suolaa reilusti
pippuria




  • Aloita kuorimalla perunat ja leikkaamalla ne mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Olen sekä leikannut veitsellä että viipaloinut mandolinilla. Nykyään annan monitoimikoneen hoitaa hommat viipaloida paperinohueksi. Suosittelen ehdottomasti käyttämään monitoimikonetta jos sinulta sellainen löytyy. Jos ei niin hyvä veitsi ja kärsivällisyys hoitaa homman  myös :)
  • Laita viipaleet heti leikattuasi kylmään veteen.
  • Kun olet leikannut kaikki viipaleet, ota niitä pari kourallista kerrallaan lävikköön ja huuhtele hyvin kylmän vesihanan alla. Perunoista poistetaan tärkkelystä huuhtelemalla ja silloin niistä ei tule mössöä uunissa.
  • Kun olet huuhdellut kaikki perunat kaada taas pari kourallista kerrallaan keittiöpyyhkeen päälle. Kuivaa perunat mahdollisimman huolellisesti jottei niistä tule vetisiä. Kuivaa kaikki perunat ja laita puhtaaseen kuivaan astiaan odottamaan.
  • Raasta valkosipulit valmiiksi. Raastamalla valkosipulista tulee intensiivisemmän makuista ja on huomattavasti miellyttävämpää syödä pienennettyä valkosipulia kuin isoja könttejä
  • Kuumenna kattilassa / kasarissa / wokissa pieni määrä öljyä. Laita öljyyn pieni määrä valkosipulia paistumaan. Lisää pari kourallista perunoita ja paistele niitä hetki yhdessä kunnes perunoista tulee hieman kuultavia. Mausta tässä vaiheessa suolalla ja mustallapippurilla perunat. Muista, että perunat vaativat melko paljon suolaa, että maistuvat miltään.
  • Kaada valkosipuli-perunaseos vuokaan ja ripottele vielä hieman tuoretta valkosipulia tasaisesti päälle.
  • Toista sama kaikkien perunoiden ja valkosipulien kohdalla; paista, mausta, kaada vuokaan ja lisää tuoretta valkosipulia.



  • Kun kaikki perunat ovat käsitelty, kaada päälle 4 dl kermaa.

  • Paista valkosipuliperunoita 200 asteisessa uunissa n. 1h. Ota perunoihin väri päälle ensin ja peitä sen jälkeen loppuajaksi leivinpaperilla tai foliolla.
  • Anna tasaantua hetki ennen tarjoilua.

Maku on aivan uskomaton. Koostumus täydellinen. Perunat eivät menneet mössöksi vaan säilyttivät muotonsa. Valkosipulia oli sopiva määrä.
Ehdottomasti parhaat valkosipuliperunat ikinä :)
Suosittelen!
Meillä näitä perunoita syötiin Mustapekka-poropadan kanssa ja sopivat äärettömän hyvin yhteen!




Tässä muutama muu tapa tehdä valkosipuliperunoita:
Valkosipulinen perunakakku
Valkosipuliperunat ilman kermaa
Kevyemmät valkosipuliperunat muffinssipellillä

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Illallisella Gordon Ramsayn ravintola Maze Grillissä Lontoossa

Kävin 5 päivän pikavisiitillä Lontoossa siskoni kanssa. Teen postauksen Lontoosta blogiin, mutta tämän postauksen haluan omistaa täysin elämäni parhaimmalle ravintolakokemukselle. Olen Gordon Ramsay fani. Pidän miehestä, hänen tyylistään ja karkeasta kielenkäytöstä. Ymmärrän toki, että mies ei ole kaikkien mieleen ja jotkut pitävät häntä yliarvostettuna ym. Suotakoon jokaiselle oma mielipiteensä, mutta minä diggaan Mr Ramsaytä ja paljon :)

Koska olimme menossa Lontooseen avautui myös mahdollisuus syödä jossain Gordon Ramsayn ravintoloista. Hänellä on useita eri ravintoloita ympäri maailman ja Lontoossakin muutama. Tein pitkään tutkimustyötä kunnes valitsin ravintolan mihin tein varauksen. Valitsin Maze Grill ravintolan joka on lihansyöjän unelma. Kasvissyöjät, älkää vaivautuko menemään :) Ravintola ei ollut liian suuri ja tunnelma oli tarpeeksi intiimi. Ihanan hämyistä ja sopivasti perjantai-iltainen tunnelma ravintolassa.

Ravintolan kyltti ulkona

Yleistunnelmaa ravintolasta


Pöytävarauksemme oli perjantai-illalle klo 20.15. Kun saavuimme ravintolaan n. 10 min aiemmin meidät ohjattiin loungeen jossa otimme mojitot pöytää odotellessamme. Tuo mojito oli muuten elämäni paras mojito ja minä olen juonut ja tehnyt paljon niitä! Ihan uskomaton maku, ja paljon minttua.

Mojito


Yksi asia mikä kiinnitti heti huomioni ravintolassa oli henkilökunnan paljous. Jokaiselle asialle oli oma henkilönsä ja kaikki tervehtivät jokaista asiakasta aina kun kuljimme heidän ohi. Palvelua ei missään vaiheessa tarvinnut odottaa eikä mihinkään kysymykseen vastattu "En tiedä". Pöydällämme oli oma tarjoilija joka teki suositteluja ja otti tilauksemme. Lihapaloja tuotiin kärryllä näytille jotta asiakas tietää mitä hän syö. Heillä oli loistavia lihalaatuja siellä, erikoisempiakin leikkauksia t-luupihvistä charolaishärkään ja chateaubriandiin asti ja kaikkea muuta siltä välillä.

Lihaa tuotiin näytille kun tilasit


Sommelier tuli pöytään erikseen ja toi iPadin jolta saimme valita viinin. Haluan usein kuitenkin testata sommelierin taitoja ja pyysinkin häntä suosittelemaan jotain viiniä joka sopii ruokiimme ja omaan makuumme. Sommelier suosittelikin Australialaista 4 rypäleen Moss Woodin Margaret Riverin alueen Amy's 2011 viiniä joka oli todella maukasta.

Sommelierin suosittelema viinimme

Menu

Alkuun tilasimme suolalla ja schezuan pippurilla maustettua paistettua mustekalaa ja chilillä ja valkosipulilla maustettuja katkarapuja. Molemmat annokset olivat aivan ihania. Katkaravut olivat todella tulisia, mutta hyvän makuisia.

Suolalla ja Schezuan pippurilla maustettua mustekalaa

Chilillä ja valkosipulilla höystettyjä katkarapuja


Pääruoaksi tarjoilijamme suositteli chateaubriandia joka on sisäfileen paksuin kohta. Otimme sitä kahdelle jaettavan annoksen mediumina ja sen kanssa annoksen maalaisranskalaisia ja paistettuja portobello sieniä ja sinihomejuustokastiketta. Liha oli aivan jumalaista. Ihanasti grillattu pinta maistui savulle. Sisältä liha on täydellisen pinkkiä ja suussasulavaa. Kaikki lisukkeet olivat hyviä. Kastiketta olisi saanut olla hieman enemmän, niin hyvää se oli!

Chateaubriandimme

Portobello sieniä

Maalaisranskalaisia

Kaikkea lautasella


Pääruoan jälkeen saimme keittiöntervehdyksen joka oli pienet tortut jossa oli vadelmaa sisällä ja maistui kevyesti manteliselta. Ihania nekin.

Keittiöntervehdys
Jälkiruoaksi tilasimme puoliksi annoksen Chocolate Mess. Yksi Englannin perinteisistä jälkkäreistä on nimeltään Eton Mess joka on syntynyt Etonin sisäoppilaitoksessa jonne rikkaat pojat (mm. kuninkaalliset) menevät. Siihen kuuluu marenkia, kermavaahtoa ja marjoja. Tässä chocolate mess annoksessa oli suklaamarenkia, suklaamoussea ja suklaata. Todellinen death by chocolate annos, mutta niin maukas! Tämän kanssa nautin pienen espresson joka oli kuin nenä päähän täyteläisen suklaan kanssa.

Chocolate Mess


Iltamme täydellinen huipentuma oli se, kun pääsimme keittiöön vierailemaan. Kukaan muu vieraista ei sinne päässyt :) Minä otin kuvia kovasti ulkopuolella ja sitten tarjoilijamme esimies kysyi haluaisimmeko keittiöön sisälle vierailulle chefiä tapaamaan. Ai haluaisimmeko?!? KYLLÄ!!! Maze Grillin pääkokkina toimii Matthew Pickop joka on Gordonin kouluttama ja valitsema. Chefin tyyli toimia keittiössä oli hyvin samanlainen kuin Gordonin, hän toimi itse luukulla huutaen tilauksia, maisteli kaikkea mitä hänelle tuotiin ja kokosi annokset. Pääsimme juttelemaan ja kättelemään miestä ja muutamaa muutakin kokkia. Mahtava ronskihuumori kukki keittiössä ja miehet solvasit kilpaa toisiansa meille :) Siinä keittiössä on varmasti hienoa tehdä töitä!

Maze Grillin keittiössä

Chef Matthew Pickop oikealla

Chef luukulla

Chef luukulla

Maze Grillin keittiössä

Maze Grillin keittiössä

Maze Grillin keittiössä


Kovin edullinen ravintola ei toki ollut, mutta en sanoisi sen olevan ökyn kalliskaan. Meillä kahdelta hengeltä 2 x mojito, 2 x alkupala, viinipullo, 2 x pääruoat, 1 x jälkiruoka ja 1 x espressokahvi oli n. 260€. Hienoista kokemuksista joskus voi maksaa. Ei tällaisissa ravintoloissa kuitenkaan tule käytyä joka kuukausi, ja tuskin edes joka vuosikaan. Ehdottoman hieno kokemus ja voin suositella Maze Grilliä jokaiselle Lontooseen matkaavalle. Varatkaa pöytä ajoissa :)


tiistai 26. marraskuuta 2013

Rouheinen vuokaleipä

Meillä on viime aikoina tehty pataleipää niin paljon, että jotain muutakin oli kiva kokeilla väliin. Minulla on leipävuoka jota en ollut kokeillut vielä. Halusin tehdä jotain hieman terveellisempää leipää jossa olisi kuitua reilusti. Kehitin ohjeen kaapin sisällön mukaan eli mukaan meni sämpyläjauhoja ja kaurahiutaleita tavallisen vehnäjauhon kanssa. Kun leipää leivotan, puolet jauhoista tulisi olla vehnäjauhoja tai muuten hiiva ei aktivoidu kunnolla.

Tästä leivästi tuli ihanan kuohkea ja mureneva sisältä. Tosi hyvänmakuinen erityisesti paahdettuna!



Rouheinen vuokaleipä

3 dl vettä (n. 42 asteista)
1 dl kaurahiutaleita
2 dl sämpyläjauhoja
3 dl vehnäjauhoja
1 pss kuivahiivaa
1 tl suolaa
2 tl sokeria
1 rkl öljyä



  • Sekoita jauhot, hiutaleet ja suola sekaisin.
  • Toisessa kulhossa sekoita lämmin vesi, sokeri ja kuivahiiva sekaisin. Lisää hieman kuivia aineita vesiseokseen ja sekoita hyvin. Lisää loput kuivat aineet ja sekoita.
  • Lisää lopussä öljy ja sekoita taas.
  • Voitele leipävuoka öljyllä ja kaada taikina vuokaan.
  • Kohota lämpimässä n. 30 min.



  • Paista 200 asteessa n. 40 minuuttia.


Tämä leipä oli tosi ihanaa, paahtoleipämäinen koostumus, mutta tiiviimpi. Tosi ihana maku ja mikä parasta, leipä on täynnä hyviä kuituja :)


torstai 21. marraskuuta 2013

Stroganoff

Stroganoff kuuluu lapsuuteni ruokiin joista pidin jo silloin paljon. Aikuisiällä olen tehnyt tätä useasti ja edelleenkin rakastan stroganoffia todella paljon. Venäläisen keittiön ehdottomia helmiä!



Iso huomio suolakurkkuihin mitä käytätte tähän. Jättäkää ne hirveät makeat kurkut pois ja käyttäkää tähän tuoreelta ostettavia venäläisiä- tai valkosipulisia suolakurkkuja. Happamia kurkkuja kutenkin, ei makeita kurkkuja missään tapauksessa!
Minä olin syksyllä laittanut tulemaan 5 kg valkosipulisia venäläisiä suolakurkkuja jotka olivat vasta nyt valmiita. Aivan täydellisiä tähän ruokaan!


Käyhän tykkäämässä Ruokasurffauksesta myös Facebookissa saat kaikki uudet reseptit uutisvirtaasi ja pääset mukaan kivaan kokkailevaan porukkaan!



Stroganoff

500g naudanlihaa (minulla oli sisäpaistia)
1 sipuli
2 suolakurkkua
1 yksikyntinen valkosipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2 rkl Dijon-sinappia
suolaa
mustaapippuria
2-3 rkl smetanaa


Leikkaa liha suikaleiksi lihassyiden vastaisesti.
Hienonna sipuli ja valkosipuli.
Kuumenna öljy pannussa ja laita sipulit paistumaan. Lisää sekaan valkosipulit. Anna sipulien saada hieman väriä ja ota pois pannulta.
Laita lihasuikaleet pannulle kypsymään, ruskista hyvin. Mausta hyvin suolalla ja tuorella mustalla pippurilla. Lisää paiston lopussa paistetut sipulit ja valkosipulit lihan sekaan.
Kaada lihaseos kattilaan ja lisää vettä siten, että lihat peittyvät hyvin.
Laita tomaattipyre ja puolet sinapista kattilaan. Mausta mustallapippurilla ja suolalla.
Anna lihojen kiehua reilusti ainakin 30 minuuttia.
Lisää kuutioidut suolakurkut, loput sinapit ja maista suola.
Anna kiehua vielä hetki ja lisää lopussa smetana. Anna kiehahtaa.


Tarjoa stroganoff keitettyjen perunoiden kera. Ihanaa kotiruokaa parhaimmillaan pimeisiin ja kylmiin iltoihin!



keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Rice crispy treats - sulatettua vaahtokarkkia ja riisimuroja

Oletteko syöneet rice crispy treatseja? Näitä myydään Kellog'sin omissa pienissä paketeissa ainakin ulkomailla. Suomessa olen yrittänyt etsiä näitä, mutta en ole löytänyt. Englannissa asuessani tuli syötä niitä useinkin. Nyt viime kerrasta on ihan hirrrrrvittävän pitkä aika koska en ole niitä löytänyt mistään. Sitten satuimme eilen katsomaan It's Always Sunny in Philadelphia (loistava sarja :D ) ja siinä jopa Charlie (!!!) oli osannut tehdä niitä itse. Ajattelin, että god damn it, kyllä minäkin :) Google auki ja englanniksi hakusanat laulamaan niin selvisi miten näitä ihania rice crispy treatseja tehdään. Kauppaan mars ja pannu kuumaksi.

Nämä ovat sellainen herkku joka muuten uppoaa lastenjuhliin! Jos olet aikaisemmin tehnyt suklaariisimuroja kovasta kookosrasvasta unohda ne ja tee näitä jatkossa. Venyvät tahmeat riisimuroherkut (rice crispy treatsit) ovat 100% varmuudella lasten mieleen. Ja todellakin myös aikuisten :)
Ohje löytyi Kellog'sin rice crispies-sivulta





Rice crispy treats

3 rkl voita
40 normaalikokoista vaahttokarkkia
1,2 litraa riisimuroja


Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä.
Lisää vaahtokarkit sekaan ja sekoittele kunnes vaahtokarkit ovat kokonaan sulaneet ja seos on tasaista.




Lisää sekaan riisimurot ja sekoita hyvin.



Ota iso vuoka (jos haluat pienemmän annoksen puolita aineet) ja voitele öljyllä.
Kaada seos vuokaan ja laita leivinpaperi päälle. Paina voimakkaasti massa tiiviiksi ja tasaiseksi vuokaan.


Anna jähmettyä tunnin verran ja leikkaa annospaloiksi.


Haukkaa ja nauti! Vaahtokarkin ihana maku on tunkeutunut riisimuroihin ja tehnyt siitä venyvän tahmeaa ihanuutta. Tämä on napakymppi :)






tiistai 19. marraskuuta 2013

Pikkusuolaisia ja -makeita Pikkujouluihin

Pikkujoulukausi on käsillä. Minulta kysellään usein mitä tarjota pikkujouluissa jos haluaa tarjota pientäsuolaista. Päätin koota ehdotuksia joista tiedän monen pitävän.

Voit valmistaa useita jo valmiiksi pakkaseen ja sulatella sieltä kun h-hetki on käsillä ja lämmittää uunissa jos haluat. Pikkujoulut ovat yhdessä oloa, nauramista, mahdollisesti lahjojen vaihtamista, hyvää syötävää ja maukasta juotavaa. Mikäli emännöit/isännöit pikkujouluja älä lähde ylisuorittamaan vaan pyydä ystäviäsi tuomaan jotain myös, esim makeita tarjottavia. Ja säästä hermojasi aloittamalla valmistelut hyvissä ajoin. Edellinen ilta ei ole hyvissä ajoin :) . Leivo aina kun on sopiva hetki ja pakasta. Silloin itse juhlatkin sujuvat sinulta jouheammin ja pystyt nauttimaan juhlista ja ottamaan osaa juhlintaan ilman jatkuvaa keittiössä hääräämistä :)

Listaan tähän muutamia pikkusuolaisia ja makeita tarjottavia jotka varmasti maistuvat kaikille! Uskoisin, että löydät näistä tarjottavista sopivat itsellesi ja juhliisi. Hauskoja Pikkujouluja!



Klikkaa sinistä nimeä niin pääset ohjeisiin

Pikkusuolaista tarjottavaa

  •  Stromboli on amerikan-italialainen pizzarulla jossa on paljon lihaa ja paljon juustoa. Näyttävä tarjottava kauniisti leikattuna ja maistuu varmasti

  • Vuohenjuusto-tartaletit ovat elegantti tarjottava joka sopii kasvissyöjillekin. Äärettömän helppo ja nopea tehdä. Tartaletit saavat lisämakua balsamicosta ja kirsikkahillosta keitetystä siirapista


  • Aasialainen nuudelisalaatti on täynnä makua! Tämä ei jätä ketään kylmäksi on taatusti erilainen kuin jo niin nähty makaronisalaatti.


  • Mausteiset paahdetut kurpitsansiemenet ovat aivan mahtava naposteltava! Näitä voivat jopa useat pähkinäallergikot syödä. Jätä kauppaan ne valmiiksimaustetut pähkinät ja osta pussi kurpitsansiemeniä. Paahda ja mausta itse, tee vaikka tulisia!


  • Texmex-piirakka on suolaisten piirakoiden aatelia. Mausteinen, erilainen eikä tylsä ja tavanomainen ollenkaan. Loistava hippoihin!

  • Foccacia-leipä on helppo leikata pieniksi neliöksi. Päälliset voit valita itse, tee juuri sellainen kuin itse haluat

  • Kvinoasalaatti on maukasta ja raikasta superfoodia joka sopii keliakikoillekin. Juhlissakin voi tarjota terveellistä




Makeaa tarjottavaa



  • Suklaa browniet ovat takuuvarma tarjottava. Kaikki rakastavat ihania pehmeitä ja tahmeita brownieita!

  •  Key Lime pie on todella maukas ja raikas piirakka. Maistuu varmasti kaikille.

  • Omar-leivokset ovat ihanan täyteläisiä pieniä leivoksia. Ja todella helppo tehdäkin :)





  • Suklaa marengit ovat pieni pala taivasta. Rapea ulkokuori ja pehmeä sisältä. Täydellistä tarjottavaa! 




  • Mehevä appelsiinikakku ei ole perinteinen tylsä kuivakakku. Tämä ei ole edes kuiva vaan saa ihanan kostutuksen ja maistuu päräyttävän appelsiiniselle!