lauantai 28. joulukuuta 2013

Nachopaistos

Nachopaistos on aivan täydellistä viikonloppuilta/mättöruokaa! Meillä tätä ei tehdä usein, mutta silloin kun tehdään se uppoaa kovaa ja korkealta. Tämä on nopea valmistaa, joten erinomainen myös illanistujaisiin. Tämä on täynnä makuja, pientä tulisuutta jos niin haluaa ja lempeää pehmeyttä.

Käyhän tykkäämässä Ruokausrffauksesta myös Facebookissa saat kaikki uudet reseptit uutisvirtaasi ja pääset mukaan kivaan kokkailevaan porukkaan!



Nachopaistos

200-300g nachoja
400g paistijauhelihaa
1 pss tacomausteseos
½ dl vettä
1 prk salsaa (valitse vahvuus itse, mulla meni chunky hot salsa)
n. 100g ranskankermaa
3 rkl tuorejuustoa ( mulla meni valkosipuli)
2-3 dl juustoraastetta (cheddar)
(jalapenoja)



  • Paista jauheliha. Kun kypsää niin kaada tacomausteseos jauhelihan sekaan ja vesi. Sekoita kunnes jauheliha on kauttaaltaan maustunut
  • Ota uuninkestävä vuoka. Voit tehdä tämän myös pellille. Kaada nachot vuoan pohjalle.
  • Ripottele nachojen päälle jauheliha yrittäen saada sitä kaikkiin mahdollisiin koloihin.

  • Ripottele salsa, taas yrittäen saada tasaisesti sitä myös koloihin.
  • Sekoita keskenään ranskankerma ja tuorejuusto. Ripottele sekoitus jopa paikkaan.

  • Lisää halutessasi jalapenoja.
  • Ripottele juustoraaste päälle ja paista 225 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia




Tarjoile nachovuoka raikkaan vihersalaatin kera. Varoitus, tätä syö helposti liikaa :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti