keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Prinsessojen taikasauvoja lastenjuhliin

Tämän idean nappasin Kaikki äitini reseptit-blogista Nannalta. Hän oli tehnyt Halloweeniksi velhon taikasauvoja, mutta minä nimesin nämä Prinsessojen taikasauvoiksi koska tein ne vaaleanpunaisiksi. Mielikuvitus vain rajana näitäkin voi tehdä ihan millaisia haluaa. Ja ottakaa muksut mukaan hommiin! Suolaisen ja makean liitossa on vain jotain maagista. Nämä ovat ihan törkeän hyviä ja maistui aikuisillekin :)
Prinsessojen taikasauvat

100g suolatikkuja
100g valkosuklaata
tomuväriä (itse käytin vaaleanpunaista)
nonparelleja


 • Sulata suklaa.
 • Dippaa suolatikun toinen pää sulaneeseen suklaaseen, valuta ylimääräinen hyvin pois.
 • Kasta tikku nonparelleihin ja laita leivinpaperille kuivahtamaan.
 • Toista kaikkien kohdalla.
 • Suosittelen säilytystä jääkaapissa tarjoamishetkelle asti koska suklaa alkaa sulamaan helposti.


Nämä ovat hitti lapsille. Hauska syödä ja hauska leikkiä prinsessaa :) Menee pojille prinssien taikasauvoina ihan hyvin tai sitnne vaikka niiden velhojen taikasauvoina :) Meillä vierailleet lapset söivät näitä innolla. Menivät pimeässä ulos leikkimään ja ottivat taikasauvoja mukaan suojelemaan heitä pihassa asuvalta hirviöltä :)

2 kommenttia:

 1. Nää on kyllä helppo ja muuntautumiskykyinen hitti! Ja tosiaan lapset mukaan hommiin. Mä tein omani niistä extrasuurista suolatikuista, mutta näemmä onnistuvat tosi hyvin tavallisenkin kokoisista. Luulen että tammikuussa Maitotytön synttäreillä tehdään prinsessojen ja haltijoiden ja keijujen taikasauvoja....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanna hienosta reseptistä ja ideasta! Nää uppos aikuisille tosi hyvin joten suosittelen aikuistenkin juhliin ;)

   Poista