Herkkuja tulee myös syötyä vähemmän. Hyvä niin :) Joskus pitää kuitenkin nautiskella ja tänään mieleni teki lättyjä. En ollut vielä kokeillut paistaa lättyjä gluteenittomista jauhoista. Tein pienehkön taikinan ettei niitä tule ihan valtavaa kasaa. Letut onnistuivat todella hyvin! Olen niin tyytyväinen sekä makuun että koostumukseen. Laitoin hieman psylliumia, jotta pysyisivät hyvin kasassa ja kannatti. Ai ai, sokeria vaan vähän päälle ja ääntä kohden <3
Gluteenittomat letut
4 dl maitoa
1 muna
1,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
½ tl suolaa
½ rkl psylliumia
½ dl voisulaa
voita paistamiseen
- Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna taikinan turvota n. 20-30 minuuttia.
- Paista lätyt kuumalla pannulla voissa.
- Käännä varovasti lastalla.
Kiitos ohjeesta! Näillä juuri herkuteltiin (mantelimaitoon tehtynä) ja kehuja tuli :)
VastaaPoistaKiva kuulla, että tykkäsitte! :)
Poista