maanantai 12. tammikuuta 2015

Raikas puhdistava vihersmoothie

Vihersmoothiet taitavat olla aina in tällä hetkellä. Niin in, että minäkin halusin sitä kokeilla. Työkaverini on hehkuttanut mahtavia vihersmoothien ohjeita ja kertoo kuinka hän aloittaa jokaisen aamun vihersmoothiella. Aivan mahtavaa mielestäni! Vihersmoothiet ovat helppo tapa syödä paljon kasviksia kerralla ja saada samalla hyviä rasvoja joita meistä jokainen tarvitsee. Olin jo pitkään pohtinyt vihersmoothien tekoa. Viimeinen niitti oli kun näin Kissoja ja Kasvisruokaa-blogin Liisan ihanan vihersmoothien ohjeen. Seuraavana päivänä menin kauppaan, ostin aineet ja tein. Ja pakotin miehenikin juomaan :)
Vihersmoothiet on kuulkaa hyviä! Voin todellakin suositella. Tulen tekemään näitä uudestaan ja usein. Iso nam!
Raikas puhdistava vihersmoothie (2 isoa lasia)

3/4 kurkkua
2 isoa kourallista salaattia (mikä tahansa vihreä käy, itse laitoin cosmopolitan-salaattia)
½ avocado
1 appelsiini
1 puntti minttua
½ dl cashew-pähkinöitä
vettä


  • Leikkaa kurkku muutamaksi palaksi.
  • Kuori appelsiini ja lohko se.
  • Laita kaikki aineet blenderiin ja sekoita tasaiseksi.
  • Lisää vettä sen saadaksesi haluamasi koostumuksen. Itse jätin melko paksuksi.


Ei muuta kuin ääntä kohden nautiskellen, nam nam!

Avocadosta ja pähkinöistä saat hyviä tarvitsemiasi rasvoja. Appelsiini ja minttu tuovat hyvää makua lähinnä ja myös hyviä sokereita. Meillä ei tehdäkään jatkossa hedelmä-smoothieita jatkossa vaan terveellisemmät vihersmoothiet saavat syrjäyttää ne ainakin osittain.
Kokeile ennakkoluulottomasti, tykkäät varmasti! Ja ainakin kroppasi tykkää :)

Ps. ihan toisenlaista detoxia... mietin myös., että tämä olisi varmaan aivan loistava krapulajuoma :) Nesteyttäisi erinomaisesti ja toisi hyvää oloa.
Pps. Ehdinpäs testaamaan juoman dagen efterinä ennen postaamista ja voi kyllä, tämä on krapulajuoma nro 1! Nesteytti ihanasti ja toi todella hyvän olon. Suosittelen myös tähänkin tarkoitukseen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti