Tämä salaatti on varsinainen terveyspommi! Pinaatista saat rautaa, cashewpähkinöistä ja avocadosta hyviä rasvoja, granaattiomenasta vitamiineja ja tomaatista samoin.
Halloumi-granaattiomenasalaatti
1 pussi rucolaa
1 pussi baby pinaattia
250g kirsikkatomaatteja
1 keltainen paprika
225 g halloumia
1 avocado
1 granaattiomena
70g cashewpähkinöitä
- Leikkaa halloumi viipaleiksi ja paista pannulla kauniin kullan ruskeaksi. Anna jäähtyä. Olin saanut kokeiluun Filoksen deluxe halloumia. Isot suositukset!
- Paahda kuivalla pannulla cashewpähkinät. Suosittelen aina salaattiin pähkinöiden paahtamista, maku on intensiivisempi ja paahtuneempi.
- Leikkaa tomaatti.
- Leikkaa granaattiomena puoliksi ja hakkaa esim. puulastalla granaattiomenan ulkokuoreen niin, että siemenet putoilevat kulhoon. Vain siemenet syödään, ei valkoista maltoa.
- Levitä tarjoiluastiaan rucola ja baby pinaatti.
- Kaada päälle leikattu tomaatti ja paprika.
- Ripottele pinnalle halloumi, pähkinät ja granaattiomena.
- Tarjoile salaatti heti.
Tämä oli todella ihanan raikkaan ruokaisa salaatti. Sopi keskelle talvea tuomaan piristystä, mutta näen tämän jo ensi kesän hittinä meillä grillailuissa! Jotain hieman erilaista, mutta äärettömän maukasta.
Ihanat raaka-aineet salaatissa. Granaattiomena ja halloumi on <3
VastaaPoista