Savulohipasta syntyi tällaisella hetkellä. Osittain siitä mitä kaapissa on ja osittain kaupassa keksien. Lopputulos oli taivaallisen hyvä! Niin hyvä, että tämä ruoka taatusti jää ruokalistallemme pysyvästi. Kylmäsavulohi, kaprikset, ruohosipuli ja kermainenkastike ei voi olla huono juttu maanantaisin <3
Kylmäsavulohipasta
300g kylmäsavulohta
sipuli
200 g valkosipulituorejuustoa (tai jotain muuta tuorejuustoa)
2 rkl kapriksia
1 dl vettä
1 dl kevytkermaa
½ dl ruohosipulia
suolaa
mustaapippuria myllystä
öljyä sipulin paistamiseen
täysjyväspagettia
- Hienonna sipuli ja kuullota se öljyssä.
- Lisää pannulle valkosipulituorejuusto, vesi ja kerma. Sekoita tasaiseksi.
- Lisää kaprikset ja pippuri.
- Leikkaa kylmäsavulohi n. 2 cm x 2 cm kuutioiksi ja lisää kastikkeeseen.
- Kiehauta nopeasti. Maista suola ja lisää tarvittaessa.
- Lisää ruohosipuli.
Tarjoa pastan kera heti. Niin hyvää, ettei sanotuksi saa! Ihana savuisuus, kapristen suolaisuus ja kastikkeen täyteläisyys. Parasta ruokaa hetkeen!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti