keskiviikko 6. elokuuta 2014

Kesän raikkain ja viilentävin juoma vesimelonista

Blogissa meni 300 000 käyntiä tänään rikki! Jee :) Blogi on 1v 1kk ikäinen joten olen ihan tyytyväinen tuohon. Iso kiitos kaikille teille kävijöille ja toivottavasti jatkossakin jaksatte tutustua kokkailuihini :)
Käykäähän tykkäämässä Facebookissa Ruokasurffauksesta niin saatte kaikki uusimmat reseptit omaan uutisvirtaanne Facebookissa.
Arvonta on edelleen käynissä, muistakaa osallistua!


Tänä kesänä meitä suomalaisia opn kyllä hellitty todella harvinaislaatuisella kelillä. Ihania helteitä on ollut paljon eikä loppua vieläkään näy. Minä itse pidän kuumasta ja helteistä jos ei tarvitse tehdä mitään :) Olen auringonpalvoja ja voin hyvinkin viettää koko päivän rannalla aurinkoa ottaen. Viilennystä kuitenkin kaivataan ja nesteitä pitää nauttia riittävästi. Nestehukka ei ole mikään leikinasia. Sen opin tänä kesänä kun jouduin sairaalaan Espanjasta saadun vatsataudin ja nestehukan johdosta. Olo menee helposti todella heikoksi joten muistakaahan juoda riittävästi näillä keleillä.

Jääkaapissa oli vesimeloni ja pakkasessa jäitä Niistä teki mieli kokeilla tehdä juomaa. Tuli hyvää! Tuli todella hyvää ja suosittelen ehdottomasti! Juoma viilentää ja nesteyttää erityisen hyvin. Voisin hyvin kuvitella, että tämä toimisi todella hyvin illan viimeisenä juomana bileissäkin loistavasti, saisi hieman avitettua tulevaa päivää. Supernesteyttäjä juoma!
Raikas ja viilentävä vesimelonijuoma

½ vesimeloni
1 laatta jääpaloja
kourallinen minttua

Leikkaa vesimeloni paloiksi.
'

Laita jääpalat, vesimeloni ja minttu monitoimikoneeseen ja aja tasaiseksi.Kaada juomat isoon lasiin ja nauti heti!

Ihanan viilentävää jäähileistä vesimelonia ja minttua yhdessä. Niin hyvää! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan vielä kun helteitä riittää :)


2 kommenttia: