Pizzapannariin voi upottaa ihan mitä kaapissa on. Oma maku ja taivas rajana!
Käykäähän peukuttamassa reseptiäni joka on mukana Lidlin järjestämässä Isokari-kilpailussa. Teimme turskasta reseptejä ja minä tein rapeita turskafileitä, valkosipulista perunamuusia ja romesco-kastiketta. Kilpailuun pääset tästä . Olen todella kiitollinen kaikille äänestäjille. Äänestysaikaa on 20.10.2014 asti.
Pizzapannari (pellillinen)
7 dl maitoa
4 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
1 tl oreganoo
1 tl valkosipulijauhetta
reilusti mustaapippuria myllystä
(chilirouhetta)
300g salamisuikaleita
200g fetaa
- Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki.
- Lisää maito ja vehnäjauhot. Anna taikinan turvota n. 20 minuuttia.
- Kun taikina on turvonnut lisää siihen mausteet.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.
- Ripottele pinnalle salamisuikaleet ja murustele feta pinnalle.
- Paista pizzapannaria 200 asteisessa uunissa n. 20 minuuttia riippuen uunistasi. Kiertoilmalla tuli 15-20 minuutissa valmiiksi.
Pizzapannari maistuu lämpimänä ja kylmänä. Erinomainen iltapala, välipala, illanistujaisten tarjottava, lasten synttäreiden tarjottava ym... Menee hyvin myös lounaana salaatti kyljessä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti