keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Arvonta on päättynyt! Voittaja on....

Blogissani oli arvonta kahden viikon ajan johon sai ihan jokainen osallistua yhdellä, kahdella tai kolmella arvalla. Osallistujia tuli aivan käsittämättömän paljon! Olen todella iloisesti yllättynyt kuinka moni osallistui, kiitos teille kaikille!

Palkintohan on mahtava. Fine Foods lahjoittaa voittajalle kymmenen tuotteen paketin valinnaisesti joko Thaimaa, Kiina, Japani, Intia tai Lähi-Itä makumaailmaltaan. Tuotteet ovat aivan ihania ja ovat ainakin minulla keittiössä melkein päivittäin käytössä. Suosittelen!

Arvonta suoritettiin perinteisellä tavalla. Jokaisen nimi kirjoitettiin niin moneen paperinpalaan kuin arpoja hänellä oli. Kaikki laitettiin pussiin ja sieltä nostettiin yksi :)

VOITTAJA ON : Satu Aaltonen 

Paljon onnea voittajalle!

Saan Satuun varmasti yhteyden Ruokasurffauksen Facebook-sivujen kautta ja palkinto löytää omistajalleen. Tai voit Satu laittaa sähköpostia osoitteeseen ruokasurffausta (at ) gmail.com .
Satu ei ollut määrittänyt minkä palkinnon haluaisi voittaa joten se tarkentuu myös saadessani yhteyden Satuun.

Iso kiitos kaikille osallistujille. Kilpailu oli Ruokasurffauksen historian ensimmäinen muttei varmastikaan viimeinen. Järjestetään jatkossa vähintäänkin yhtä hyviä kilpailuja :)

2 kommenttia:

  1. Satu kiittää hirmuisesti ! Laitoin sähköpostitse viestiä. Ikinä en osallistu mihinkään mutta nyt Se kannatti :)

    VastaaPoista