sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Ristiäiskakku kummitytölleni

Olin niin otettu kun ystäväni pyysi minua tyttärensä kummiksi. Samainen ystävä jolle järjestin babyshowerit talvella ja tein mojito-moussekakun babyshowereihin. Ihana tyttö syntyi maailmaan 1.3.2014 ja sai ainakin minut ihan sekaisin onnesta ja ilosta. Ihanaa, että saan olla tuon söpön tytön kummitäti <3

Tyttö sai nimekseen Anni Johanna <3
Sain myös hoitaa makeat tarjottavat ristiäisiin. Toiveena oli mahdollisimman paljon vaaleanpunaista joten tein mm. bebe neliöitä, vadelmajuustokakkuja ja täytekakun jonka pinnassa oli vaaleanpunaista sokerimassaa. Juustokakuista laitan ohjeen blogiin myöhemmin. Täytekakku oli melko perinteinen kermakakku. Täytteet tein ystäväni äidin toiveesta banaaniin ja persikkaan ja oli kyllä tosi hyvä yhdistelmä. Nam :) Välissä oli myös kermaa tietysti.Kakku on 15 munan perinteiseen kakkupohjaan tehty kakku. 
Pinnassa on vaaleanpunainen sokerimassa ja sen alla voikreemi pitämässä massaa paikallaan. Reunoilla kermapursotukset Flora Vispistä jonka seassa vaniljakreemijauhetta jämäköitämässä kermaa. 

Vauva on tehty valkoisesti marsipaanista muotilla. Kukat tehty valkoisesta sokerimassasta ja keskellä valkoinen syötävä helmikoriste. Nimilaatta on tehty valkoisesta sokerimassasta ja helmikoristeista. Nimen olen kirjoittanut tomusokeri-vesi-seoksella jossa tippa punaista elintarvikeväriä. NImilaatta on irroitettava joten se jäi muistoksi kakusta vanhemmille ja Annille.
Kakku sai paljon ihasteluja osakseen ja oli kuulemma myös hyvääkin :) Sehän se pääasia kuitenkin on eikä ulkonäkö.
2 kommenttia: